Seuraa meitä Facebookissa

©2018 by Tampereen Slalomseura ry

Lauta-opetusta lauantaina 2.2.2019

Lautaopetusta työyhteisöille tai kaveriporukalle!

Nyt voit kokeilla tutun ja turvallisen hiihdonopettajan avulla lumilautailun jaloa taitoa. Päivä on lauantai 2.2.2019 ja opetusta on kaksi tuntia, klo 14:00-16:00. Paikkana toimii Hervannan laskettelukeskus.

Maksu määräytyy tutun opettajan myötä todella edulliseksi, eli maksu on vain 25 euroa/hlö/kerta. Maksu sisältää opetuksen, eli välineet ja hissilipusta aiheutuvat kulut jäävät osallistujalle. Katso lisää Hervannan rinnekeskuksen sivuilta.

Maksu tulee olla suoritettuna 3 päivää ennen opetuksen aloitusta Tampereen Slalomseuralle: Pankkiyhteys Nordea FI73 1146 3001 0488 23  NDEAFIHH. Lisää viestikenttään nimesi ja KaveriKurssi 2.2.2019 maksu.

Opetus tapahtuu ryhmälle, eli minimissään kun 5 henkilöä on tulossa, niin tämä toteutuu aivan varmasti!

Ilmoittaudu siis heti alla olevan lomakkeen kautta! Ilmoittautuminen päättyy 30.1.2019.

Opetusta on spesiaalisti tarjolla nyt tänä yhtenä kertana, eli hanki toverit yhteen ja tule yhdessä oppimaan uutta – ja hankkimaan elinikäinen harrastus.

KaveriKurssi lomake