top of page
Etsi
  • Writer's picturekilu

Kalenterien myyntipäivät tulevat

Edellisvuosien tapaan myös tänäkin vuonna kalentereita on mahdollista myydä, nyt kalenterimyyntipäivät ovat 17.11. Ratinan kauppakeskuksessa klo. 11-15 sekä 24.11. kauppakeskus Veskassa klo. 10-15. Molempina päivinä paikalle tarvitaan myös vanhempia muun muassa kertomaan yleisesti seuramme toiminnasta sekä hoitamaan korttimaksupäätettä.


Myyntiajat on jaettu kahteen vuoroon ruuhkan välttämiseksi, joten mikäli tiedät jo etukäteen myyntiajankohtasi, käy merkitsemässä osallistumisesi http://bit.ly/TSSkalenterit.

.

Lisäksi muistutamme kaikkia autolla liikkujia siitä, että kauppakeskus Veskassa on sakoilta säästymiseksi syytä muistaa asettaa parkkikiekko pysäköitäessä.


Lisätietoja aiheesta antaa Reko Lindberg, 040 581 4222
161 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

TSS tiedotuskanavat ja muut linkit

Tiedotus TSS Tiedotus –Whatsapp-ryhmät Koko seuraa koskevat tiedotteet Ryhmäkohtainen tiedottaminen Ryhmäkohtaiset whatsapp-ryhmät. Ryhmän valmentaja voi lisätä listoille. Ryhmän harjoituskalenterit y

Kauden avaustilaisuus

Kauden 21-22 avaustilaisuus pidetään Varalassa (Varala-sali) torstaina 7.10.2021 klo 18.00. Tilaisuudessa esitellään tulevan kauden valmennusryhmät, valmennusmaksut ja paljon muuta. Toivomme, että til

Comentarios


bottom of page