HIIHTOKOULUN TARJONTA:
YKSITYISTUNNIT

Yksityistunnit 1 - 3 henkilöä (lauta/sukset)

Yksityistunnit sopivat niin ensikertalaiselle alkeiden opettelemiseen, kuin kokeneemmallekin laskijalle oman taitotason kehittämiseen. Hyvä tapa myös tutustua vaikkapa lautaan tai telemarkkiin. Ammattitaitoiset hiihdonopettajamme räätälöivät yksityisopetuksen sisällön tuntikohtaisesti asiakkaan tarpeiden mukaan. Kysy lisää!

Kesto ja hinnat:

1 henkilö/2 henkilöä /3 henkilöä

50min = 50 € / 75 € / 100€

100min = 75 € /100 € / 125 €

Yli 3 henkilön ryhmät: +15€/henkilö.

Yksityistunnit nyt varattavissa osoitteessa https://rentle.store/mustavuori/l/hiihtokoulu/shop

KURSSIT

Tampereen Slalomseuran hiihtokoulun kurssit järjestetään Mustavuoren laskettelukeskuksessa. Kursseja on eritasoisia, alla lyhyet kuvaukset.

Kursseille ilmoittautuminen tehdään osoitteessa https://rentle.store/mustavuori/l/hiihtokoulu/shop

Lue huolella tuotekuvaus ennen varausta.

3 päivän laskettelukurssin ajaksi välinevuokra hintaan 10€/kerta (30e/kurssi)

Kurssiaikataulu (päivitetty 20.2.2021):

Järjestämme kursseja läpi kauden. Kurssikuvaukset alempana.

HIIHTOLOMAVIIKON (vko 9) kurssit:

lauantai 27.2. klo 12-14,
      sunnuntai 28.2. klo 12-14, ja
      maanantai 1.3. klo 17-19.

maanantai 1.3. klo 10-12,
      tiistai 2.3. klo 10-12, ja
      keskiviikko 3.3. klo 10-12.

torstai 4.3. klo 10-12,
      lauantai 6.3. klo 10-12, ja
      sunnuntai 7.3. klo 10-12.

-Laskettelun jatkokurssi 3 pv (125€) (100 min opetusta per kerta)

keskiviikko 3.3. klo 17-19,
      torstai 4.3. klo 17-19, ja
      perjantai 5.3. klo 17-19.

-Lumilautailun alkeiskurssi 3 pv (125€) (100 min opetusta per kerta)

maanantai 1.3. klo 12-14,
      tiistai 2.3. klo 12-14, ja
      keskiviikko 3.3. klo 12-14.

Viikko 10 kurssit:

-Freestylen alkeistason kurssi 2 pv (125€) (150 min opetusta per kerta)

lauantai 13.3. klo 10-13

sunnuntai 14.3. klo 10-13

-Freestylen perustason kurssi 2 pv (150€) (200 min opetusta per kerta)

lauantai 13.3. klo 13.30-17.30

sunnuntai 14.3. klo 13.30-17.30

Lisätiedot:

email: hiihtokoulu(a)tampereenslalomseura.fi

puh/whatsapp: 045-208 2110

Kurssikuvaukset:

1. Alkeiskurssi aloittelijoille:

Laskettelun tai lautailun alkeiskurssin tavoitteena on opetella mukavassa seurassa laskettelun perusteita (rinnesäännöt, jarruttaminen, kääntyminen, hissin käyttö) ja rinteessä toimintaa. Kurssille voi osallistua ilman aiempaa laskettelukokemusta.

Laskettelun alkeiskurssille suosittelemme minimissään 4 vuoden ikää, lumilautailun alkeiskurssille suosittelemme osallistumaan vähintään 6v ikäisenä. Kurssi aloitetaan loivassa lastenrinteessä, mutta lopussa kokeillaan jo aikuisten rinteitäkin. Alkeiskurssin jälkeen vasta-alkajasta on tullut omatoiminen laskettelija.

2. Jatkokurssi jo alkeet hallitseville

Laskettelun tai lautailun jatkokurssille voit osallistua, kun hallitset laskettelun tai lautailun alkeet (naruhissin itsenäinen käyttö, jarruttaminen, kääntyminen, rinnesäännöt). Kurssilla opit paremmin laskutekniikkaa ja saat laskuun varmuutta.

Kurssilla tutustutaan aikuisten rinteisiin ja ankkurihissin omatoimiseen käyttöön.

Jatkokurssin jälkeen laskettelija voi nauttia hiihtokeskuksen koko rinnetarjonnasta.

3. Freestylen alkeistason kurssi

Freestylen perustason kurssilla opetellaan ohjatusti parkissa laskemisen ja temppuilun alkeita, kuten takaperinlaskun alkeet, suksien hallinta, hypyt, pressit ja kikkailut.

Ennen kurssille tuloa laskijan tulee osata laskea hallitusti etuperin Mustavuoren kaikissa rinteissä. Laskijan tulee osata kääntyä yhdensuuntaisin suksin ja hallita vauhtiaan jyrkässäkin rinteessä. Suositeltava ikä kurssille on vähintään 7 vuotta.

Kurssille tarvitset seuraavat välineet: Kypärä (pakollinen), selkäpanssari (suositeltava), twintip-sukset (suositeltava), reipasta ja iloista mieltä (pakollinen!!!)

4. Freestylen perustason kurssi

Freestylen perustason kurssilla opetellaan ohjatusti parkissa laskemisen perusteita ja temppuja (esim. sujuva takaperinlasku, painopisteen hallinta, spinnit, erilaiset hypyt ja niiden suuntaaminen kummuista ja bokseista, pressien laskeminen). Lisäksi harjoitellaan parkissa improvisointia ja omien freestylelaskujen suunnittelua. Laskijan peruslaskutaitojen tulee olla hyvällä tasolla rinteen haastavuudesta johtuen.

Ennen kurssille tuloa laskijan tulee osata hallita vauhtia jyrkässäkin rinteessä laskiessa etuperin, ja takaperin tulee kyetä laskemaan hallitusti esimerkiksi Mustavuoren Original-rinteessä. Laskijan tulee osata kääntyä yhdensuuntaisin suksin ja hallita myös leikkaavan käännöksen alkeita.

Kurssille tarvitset seuraavat välineet: Kypärä (pakollinen), selkäpanssari (suositeltava), twintip-sukset (pakollinen), suksien siteet keskellä suksea (suositeltava), reipasta ja iloista mieltä (pakollinen!!!)

YRITYS- JA KOULULAISRYHMÄT

Koululaisryhmätunnit ovat oiva tapa hankkia koulun liikuntapäivään sopiva startti opettelemalla laskettelun perusteet.

Kysy lisää!

Yritysryhmätunnit sopivat noin 10 hengen ryhmille ja ovat oiva tapa viettää esimerkiksi yrityksen työhyvinvointipäivää hyvässä porukassa liikunnan merkeissä paikallismaisemissa! Järjestettävissä esimerkiksi leikkimielinen kilpailu.

Kysy lisää!

HIIHTOKOULUN LAHJAKORTTI

Etkö tiedä mitä antaisit läheiselle tai itsellesi lahjaksi? Lahjakortti hiihtokouluun on erinomainen tapa muistaa kaikenikäisiä läheisiä lahjalla, joka varmasti jää mieleen. Hiihtokouluun voit tulla joko vasta-alkajana, tai kokeneempanakin laskijana päivittämään taitojasi! Lahjakortilla voi osallistua hiihtokouluun joko yksityistunnille tai hiihtokoulukurssille kauden 2020-2021 aikana.

Lahjakortit myynnissä osoitteessa: https://rentle.shop/mustavuori/

Huom! Lahjakorttia ostettaessa valittu päivämäärä EI varaa hiihtokoulutuntia, vaan tunti varataan erikseen joko:

Sähköpostitse: hiihtokoulu(a)tampereenslalomseura.fi tai

Puhelimitse/Whatsapp: 045-208 2110