top of page
snow-2591492_1920.jpg

Soveltavan alppihiihdon valmennus

TSS:n soveltavan alppihiihdon valmennusryhmä alkaa pääsääntöisesti tammikuussa. Jos sinulla on perustaidot alppihiihdossa, lasket itsenäisesti ja haluat kehittyä, tule mukaan ryhmään!

Ryhmä kokoontuu laskettelukeskus Mustavuoressa maanantai-iltaisin.

Ryhmän valmentajana toimii kokenut alppihiihtovalmentaja, TSS:n päävalmentaja Jari Simpura. Ensimmäisillä kerroilla sovitaan tavoitteet valmennukselle. Jos tarvitset avustajaa, tuo hänet mukanasi. 

Kausimaksu koostuu seuran jäsenmaksusta 39€ sekä valmennusmaksusta. Kuluvan kauden valmennusmaksun voit tarkastaa täältä. Osallistuja maksaa itse Mustavuoren hiihtokeskukselle hissilipun. Seuran jäsenet saavat kausikortin tarjoushintaan.  Osallistuja tuo tullessaan tai vuokraa sukset, monot ja kypärän, ks. lisätiedot https://www.mustavuori.fi/. Jokainen osallistuja huolehtii vakuutuksestaan, joko omalla vakuutuksellaan tai ostamalla Skipassin https://hiihtoliitto.fi/kilpailutoiminta/lisenssit-ja-skipassit/.

Tiedäthän, että voit hakea kustannuksiin taloudellista tukea katso lisää https://www.paralympia.fi/palvelut/apurahat-ja-tuet.

 

Lisätiedot:

Päävalmentaja Jari Simpura

jari.m.simpura at gmail.com

050-3137470

 

Tule mukaan! Jäseneksi ja mukaan toimintaan

bottom of page